Kush meriton të kandidoj

Opinionisti nga Zarbica e Bujanocit që jeton në Gjilan, ka dëshmuar që i duhet legjislaturës në zgjedhjet që jan caktuar të mbahen më 14 shkurt 2021.
Magjistri i Shkencave Ekonomike,është angazhuar dhe ka kontribuar përmes shoqatës që ishin në mbrojtje të drejtave të qytetarëve për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.
Profesori, ka disa punime në publicistik, ka trajtuar shkrime për Reciprocitetin, inicimin për miratimin e një rezolute,etj.
Parlamenti i Kosovës, ka nevoj për zërin e artikuluar e të dinjitetshëm për të ngritur e shtruar çështjen e pazgjidhur të Krahinës së Preshevës që ka munguar për 20 vjetë. Profesori,identifikohet me Lëvizjen VETËVENDOSJE , dhe do të ishte nder të jetë në listën e këtij subjekti për Deputet.

Redaksia Medvegja

Share

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *