Përse Vuçiq me 3 shtator prap në Medvegjë

Zgjedhjet lokale të parapara më 8 shtator në këte komunë qeverin e Vuçiqit e kan vu ne angazhim maksimal me të gjitha dikasteret e tij , nuk ka ditë apo javë që nuk dërgon ndonjë minister ose shef departamenti ne Medvegjë e sikurse nuk po i mjaftojn i gjithë kabineti , ai ka paralajmëruar se më 4 shtator prap do te kthehet personalisht për të par nga afër fushatën vetëm 4 ditë para zgjedheve .

Vuçiqi ishte i kyqur direkt edhe ne zgjedhjet e vitit 2015 ku bollokoj kufirin per votuesit shqipetar ne Mutivodë dhe qe atehere nuk e ndali presionin dhe diskriminimin ndaj shqiptareve kryesisht ne Medvegje qe ndikoj shume ne degradimin e jetes se tyre ne te gjitha fushat , ndersa kulminacioni i te keqes erdhi me pasivizimin e mbi 3500 adresave që ju ndalon per te vazhduar jeten edhe për të votuar më 8 shtator.

Nuk ka qenë e rastësishme edhe shpallja e zgjedhjeve vetem në Medvegjë por jo edhe ne komunat tjera ne Serbi ! Shteti po investon dhe premton shumë për ti larguar shqiptaret definitivisht nga vendlindja e tyre !

Paralajmërimi i Kryetarit te shtetit për viziten e radhes ne Medvegjë, shqiptaret e vertet e presin me flamur në qati të shtepis gjithë andej Tupalla ngelet epiqendra dhe vizioni i qëndresës kombëtare për këto vise, ndersa ata që i qëndruan besnik SNS_it në bashkqeverisje 4 vitet e fundit e heshtën për interesa te ngushta personale tani kan intensifikuar fushaten me perkrahëjen aleatit SNS_it dhe militanteve te tyre qe vin shume shpesh edhe nga Mitrovica siq eshte Zoran Milojević „ Zela “ i delegauri i kryetarit serb per Mitrovicen e Medvegjën . „ Gjthëçka është programuar nga shteti “
Militantët kan pushtuar fshatrat me furistarda 4×4 ato nuk mbaj tabela dhe te gjithe e din se jan te derguar nga shteti per te mbledhur vota e kryesisht te shpërndajn urrejtje ndaj shqiptarëve që duan ndryshimin e gjendjes aktuale.

Po vertet nga kush ka frikë kryetari gjat ketyre zgjedhjeve me siguri se jo nga koalicioni bashk-qeverisëse i PVD_ës por frika vjen nga
Lista „ Të gjithë për Medvegjën “ N°5
në kete liste jan grumbulluar te gjithe ata që duan te shpetojn Medvegjen dhe te drejtat e shqiptareve ketu , ata deri tani kan deshmuar me investimet e tyre, atdhedashurin duke krijuar vende pune per te gjithe pa dallim gjuhe apo kombesie, keshtu që nuk mundë te kushtëzohen dhe shantazhohen nga pushteti.

Kryetari i shtetit serb e din mirë që Serbin e jugut e ka kapluar varferia nder vite dhe deri tani ka pasur vetem premtime boshe , investimet nuk kan arritur asnjehere në destinacion deri në Medvegje ai po ashtu e din se serbet lokal jan të deshpruar dhe shumë lehtë mund edhe ta votojn Listen N° 5 e kryesuar nga z.Muharrem SALIHU sepse po deshmon dhe po jep mundesi per te gjithë .

Disa mediume dhe votuesit në serbi nuk po e kuptojn se kush garon me Listën N°1 Kryetari i shtetit Vuçiq apo dikush tjeter prandaj gara politike do jetë në mes te Listës N°1 dhe Listës N° 5 „ Të gjithë për Medvegjën “ e kryesuar nga z.Muharrem SALIHU

Foto: Fshati Sfircë i ndar ne dy pjesë që ne kohen e pushtuseve Turk e serb , Shqiponja dy krenare sot valon si asnjehere me parë i bashkohet Tupallës ku valon me vite.
Fobia serbe është shqiponja kujdes se „ Shqiponjat vin nga malet “

Shkruan: korespondenti i REDAKSISË

Na ndiqniFacebook

Bëhuni fans REDAKSISË Medvegja
Asllan Dibrani,ibrahim egriu,Shaban Abazi, Maki,Makfire CANOLLI,kosova lindore , Lugina e presheves, zenel Hajdini, florim rushiti,adem Jashari,Brahim Salihu CURRI ,xhim xhema,Ramadan Xhema,Poezi,hijet që teatronin,armiku ,kosova ,medvegja ,presheva ,shqiperia etnike,UçK,Uçpmb,ilirida,adem jashari,skënder beu, nën tereza,Medvegja Redaksia, tupalla.com,sanxhaku i nishit,kultur ,sport,politikë, luftë,paqe,pajtim, korrupcion , gjygje,shkollë,arsim,profesion,shkencë,art,parlament,avokat,presidentja,Pacolli,femi Beha,PD medvegje, PVD Medvegjë. Kosova Lindore, Ligina e presheves,riza Halimit,Sadri Ramabaja,Rrapi i jetës sime, Gallap-Gollaku, Zahide Marije Ukaj-Malësorja medvegjase,Smail Morina-Ballisti ,ortodokset shqipetar Maqedoni,Beogradi,sport boks ,Agim Tahiraj ,Aziz salihu, Samir Salihu,Tupalla.shpernhulja e shqipetarve 1999,poezia e javës,Ali Hajdini,Sanxhaku i Nishit,Filmi , Kosovë, shqiponjë e robëruar,Jusuf Gërvalla, Sofra Medvegjase,Shqiptare,shoqata Medvegja,Din EGRIU Atentat,Ali Lajçi, Kufiri kosovë Mal i Zi,Historia Shqiptare ,Shperngulja sanxhaku i Nishit Toplica, Zahide Marije UKAJ-Malësorja Medvegjase,1 Maji,Bashkim SADIKU, Bashkimin Kombëtar,internet,rrjetet socjale, LSH në Gjermani me 01.05.2015,Promovim librash në Mërgatës Shqiptare, Poezia e javes, Fshati me roje,xhandarmeri,Lufta e pare botrore,Beteja e Çanakalasë 1915-1916,Tupallë, Tupalla,Sfirca, Kapia, Kufiri,Kumanova,pushke e vjeter , 14 vjetorit të luftës çlirimtare në Kosovën Lindore / OVL e UÇPMB-së , Medvegjë - Pas spastrimit etnik të shqiptarëve - vazhduan edhe prerjet e maleve me përkrahjen e shtetit ,mbi 1000 hektar, Maqedonisë po i rrëshqasin themelet mbi tokat shqiptare, Terrorizmi sllavo-maqedonas mposhtet vetëm me konfederatë ose shkëputje, Marrëveshja e Ohrit ka vdekur, Koco Danaj,Kryetar, Lista për Shqipëri natyrale,do të lulezoj Kumanova, Masakra e Dubravës më e tmerrshmja nga Lufta e Dytë Botërore,Mbahu Loke,operacioni shigjeta, kolonel Ruzhdi SARAMATI, memorial brigada 128 e Uçk-së,Gostrozhup të Hasit, MË MIRË I VRARË E NË GURË LAPIDARI SE SA I VDEKUR PËR SË GJALLI!Ismet Asllani-Prapashtica, Ilir Meta ,Aleksander Vucic,Ballist Morina,Biografia Shaban Abazi Bac u kry, ATJE I KEMI VARRET E TË PARËVE, FTESË ,Partia Demokratike Dega në Medvegjë

Share