Fondi Humanitar është shpëtimi

EDHE KJO QUHET VENDLINDJE !!!

Pas verifikimeve ,analizave me gjitha subjektet që veprojnë në Medvegje dhe ato që mirren me çështje të Vendlindjes;
– Klubi i Vendlindes  » TROJET »
– PVD ,Dega në Medvegje
– PD dhe G.Q në Medvegje..
Personalitete dhe Intelektual që ende kan në vëmendje Vendlindjen…
Gjithashtu jemi konsultua edhe me Fondin Hamanitar për Preshevë ,Bujanovc, Medvegjë dhe i kemi ftue edhe nga Shoqata Humanitare Medvegje,ku ende nuk kemi përgjigjëje.
Gjitha këto Subjekte(përveq Shoq. Medvegja) janë të një mendimi që me çdo kusht të mobilizohemi që në dimnin e ardhshëm kjo Familje të ket të zgjidhur çështjen e banimit.
Nisur nga kjo Fondi Humanitar për Medvegje në Mbledhjen e mbajtur në Fully me 02.06.2018 vendos që kët Iniciativë ta bënë Publike,duke ju drejtuar të gjithë Bashkvendasve në rend të parë,por edhe gjith Opinjonit Shqiptar dhe më gjër.

Gjendja aktuale e nje Familje me femij të vegjël në Medvegjë

Diaspora Medvegjase ka dhanë kontribut të konsiderueshëm për të gjitha Trevat Shqiptare,nga Shqipëria, ,Maqedonija,Kosova (pjesa më e madhe) dhe tani kemi rastin që ta ndihmojmë një Familje Pesë Antarshe,në gjendje të mjerueshme,ku Tre fëmijt e saj e mbajnë një Shkollë (Paralele) të hapur në gjuhën Shqipe.
Medvegja ndihmohet vetëm nëse i ndihmojmë Familjet që ende janë duke qëndruar aty edhe pse me qindra e mija vuajtje,skamje,mungesa dhe nëpërkambje,prandaj nuk mundë të ket asnjë ARSYETIM ,që një Medvegjas mos ti përgjigjet këti Aksioni,çoft edhe me vlerën e një Pakoje Cigaresh apo një Kafe.
Regjistri do të mbahet për të gjith Personat që do ti kontaktojmë dhe në fund do të publikohet shuma Totale e Grumbulluar si dhe ata që kan Kontribue dhe ata që nuk i jan bashkue kësaj Iniciative.
Me shpresë se shum shpejt do ta përmbyllim kët Projekt dhe që gjitha Subjektet,Parti Politike Klube dhe Shoqata të jemi sbashku në Medvegje në Ditën kur zyrtarisht kjo Familje të vendoset në Shtëpinë e re.
Njëherit të jet një moment kthese dhe bashkveprimi i të gjith Faktorve që në Program,mendje dhe zemër e kan Vendlindjen.

shkruan: Fondi Humanitar Medvegja _Zvicërr

Asllan Dibrani,ibrahim egriu,Shaban Abazi, Maki,Makfire CANOLLI,kosova lindore , Lugina e presheves, zenel Hajdini, florim rushiti,adem Jashari,Brahim Salihu CURRI ,xhim xhema,Ramadan Xhema,Poezi,hijet që teatronin,armiku ,kosova ,medvegja ,presheva ,shqiperia etnike,UçK,Uçpmb,ilirida,adem jashari,skënder beu, nën tereza,Medvegja Redaksia, tupalla.com,sanxhaku i nishit,kultur ,sport,politikë, luftë,paqe,pajtim, korrupcion , gjygje,shkollë,arsim,profesion,shkencë,art,parlament,avokat,presidentja,Pacolli,femi Beha,PD medvegje, PVD Medvegjë. Kosova Lindore, Ligina e presheves,riza Halimit,Sadri Ramabaja,Rrapi i jetës sime, Gallap-Gollaku, Zahide Marije Ukaj-Malësorja medvegjase,Smail Morina-Ballisti ,ortodokset shqipetar Maqedoni,Beogradi,sport boks ,Agim Tahiraj ,Aziz salihu, Samir Salihu,Tupalla.shpernhulja e shqipetarve 1999,poezia e javës,Ali Hajdini,Sanxhaku i Nishit,Filmi , Kosovë, shqiponjë e robëruar,Jusuf Gërvalla, Sofra Medvegjase,Shqiptare,shoqata Medvegja,Din EGRIU Atentat,Ali Lajçi, Kufiri kosovë Mal i Zi,Historia Shqiptare ,Shperngulja sanxhaku i Nishit Toplica, Zahide Marije UKAJ-Malësorja Medvegjase,1 Maji,Bashkim SADIKU, Bashkimin Kombëtar,internet,rrjetet socjale, LSH në Gjermani me 01.05.2015,Promovim librash në Mërgatës Shqiptare, Poezia e javes, Fshati me roje,xhandarmeri,Lufta e pare botrore,Beteja e Çanakalasë 1915-1916,Tupallë, Tupalla,Sfirca, Kapia, Kufiri,Kumanova,pushke e vjeter , 14 vjetorit të luftës çlirimtare në Kosovën Lindore / OVL e UÇPMB-së , Medvegjë - Pas spastrimit etnik të shqiptarëve - vazhduan edhe prerjet e maleve me përkrahjen e shtetit ,mbi 1000 hektar, Maqedonisë po i rrëshqasin themelet mbi tokat shqiptare, Terrorizmi sllavo-maqedonas mposhtet vetëm me konfederatë ose shkëputje, Marrëveshja e Ohrit ka vdekur, Koco Danaj,Kryetar, Lista për Shqipëri natyrale,do të lulezoj Kumanova, Masakra e Dubravës më e tmerrshmja nga Lufta e Dytë Botërore,Mbahu Loke,operacioni shigjeta, kolonel Ruzhdi SARAMATI, memorial brigada 128 e Uçk-së,Gostrozhup të Hasit, MË MIRË I VRARË E NË GURË LAPIDARI SE SA I VDEKUR PËR SË GJALLI!Ismet Asllani-Prapashtica, Ilir Meta ,Aleksander Vucic,Ballist Morina,Biografia Shaban Abazi Bac u kry, ATJE I KEMI VARRET E TË PARËVE, FTESË ,Partia Demokratike Dega në Medvegjë, Medvegja tani në drejtimin e duhur

Share